Ki áll a Böngész verseny mögött?

hebe_logoHébé az ifjúság görög istennője. Ő lett cégünk, a Hebe Kft. névadója.

Cégünk 2013 szeptemberében ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját.

2003 óta működő vállalkozásunk azzal a küldetéssel indult, hogy a fiatalokat segítse a nyelvtanulásban.

Angol és német feladatbankunkban több mint ezer feladatból válogathatnak nyelvtanulók és nyelvoktatók egyaránt. A magyar irodalom iránt érdeklődő diákok és irodalom tanárok pedig több mint száz feladatból álló feladatbankunkban böngészhetnek.

A magyar nyelvoktató piacon jelentős űrt töltöttünk be, amikor megalkottuk szókincsfejlesztő kiadványainkat. Ezekben a kezdőtől a nyelvvizsga-szintig találhatók egy-egy témakörhöz kapcsolódó feladatok. Mind német, mind angol nyelvből már  8 ilyen kiadvány jelent meg.

kiadvanyok

2013 szeptemberétől új nyelvvizsga-felkészítő kiadványsorozatot indítottunk angolból közép-és felsőfokon, németből pedig középfokon.

nyelvvizsga-kiadvanyok

2006-ban indítottuk útjára angol és német levelező és műveltségi versenyeinket, a Play and Win! és Spiel und Gewinn! versenyeket.

play&win-logospiel-logo

 

 

Magyarországon ez az egyetlen országos verseny,ahol egyszerre több ezer diák mérheti össze tudását német és angol nyelvben, általános műveltségben, csoportmunkában és az internet-használatban! Egy-egy tanévben nyelvenként több mint 5000 diák versenyez. A versenyek nagy sikerére való tekintettel úgy döntöttünk, hogy ezt a népszerű, a diákok körében annyira kedvelt versenyzési formát egy új tantárgyakban is kipróbáljuk.

szivarvanyhid_logo2009 őszétől egy olyan különleges irodalmi versennyel bővítettük ki kínálatunkat, amely teljesen egyedülálló az eddigi diákversenyek között: rendhagyó barangolásra hívjuk a diákokat a könyvek világába. Szivárványhíd versenyünk célja az, hogy megízleltesse a gyerekekkel az olvasás örömét, megszerettesse velük a könyvtárak sajátos világát, és szórakoztató formában bővítse ismereteiket a klasszikus és kortárs magyar és világirodalomról.

idoutazo_logo_RBG_150dpi2012 februárjában elindítottuk Időutazó történelmi versenyünket, amelyben a magyar és világtörténelem kacskaringós útjait járjuk be sok izgalmas feladaton keresztül. A verseny azonnal népszerű lett a diákok körében, és a kis időutazók naplóiban fantasztikus bejegyzések születtek.

vilagjaro_logo-01Sikereink arra biztattak bennünket, hogy 2012 őszén újabb tantárgyak kerüljenek fel palettánkra, így felvettük a “Világjáró”  csizmát új, földrajz versenyünkben,

 

nyelvmester_logo-01Nyelvmester versenyünkben pedig a kisnyelvészeket hívtuk kalandozásra.