fbpx

Cégünk, a HEBE Kft. 11 éve szervez levelező versenyeket.  2 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, jobban megnyitjuk a lehetőséget az alsó tagozatos diákoknak is, ezért egy új versenyt szerveztünk.

Fő célunk az, hogy a versenyzők a feladatlapok kitöltése közben nézzenek utána a megoldásoknak, menjenek el könyvtárba, böngésszenek lexikonokban és használják az internetet is.

A Böngész versenyre 1-4. osztályos diákok jelentkezhetnek. Az első osztályos diákok matematika, olvasás és környezetismeret, a második osztályos diákok matematika, olvasás, nyelvtan és környezetismeret, a harmadik és negyedik osztályos diákok pedig matematika, olvasáskörnyezetismeret és nyelvtan  valamint angol és német tantárgyakból nevezhetnek.

Minden verseny 4 fordulóból áll, feladatai játékos, vidám formában, a korosztálynak megfelelő kreatív (rajzos, ragasztós, eljátszós) feladatokon keresztül fejlesztik a gyerekek képességeit.

Versenyünk kiválóan alkalmas a délutáni foglalkozások gazdagítására is. Egyénileg vagy csoportosan lehet rá jelentkezni. Egy csoportban maximum 3 gyerek játszhat. A kapcsolattartó tanárnak e-mailben küldjük ki a feladatlapot, amit ő kinyomtat, és a versenyzőknek szétoszt.

A kitöltött feladatlapot megadott határidőre kell válaszborítékkal együtt szerkesztőségünkbe beküldeni.

A verseny 2017 tavaszán zárul. Az első három helyezést elért diákok ajándékcsomagot kapnak. Azok a versenyzők, akik minden fordulót beküldik, oklevelet kapnak.

Minden korosztály összes első helyezettje szóbeli fordulón vehet részt. Az itt legjobban teljesítő diák minden korosztályban 1-1 különdíjat kap.
Szeretettel várjuk Önt és kisdiákjait új versenyünkre!

 

Nevezés a 2018/2019-es tanévre

Nevezési díjak a 4 fordulós Böngész versenyre:

  • egyéni - 3600 Ft/fő/tantárgy/4 forduló
  • csoportos - 2600 Ft/fő/tantárgy/4 forduló (minimum 2, maximum 3 fő lehet egy csapatban)

Nevezési díjak az egyfordulós csapatversenyekre:

  • 4600 Ft/ csapat (minimum 2, maximum 4 fő lehet egy csapatban)