Indul

az

előnevezés!

A 2020/2021-es

tanév

versenyeire!

Kedves Tanárok / Szülők!

Sikeresen lezártuk ezt a rendkívüli tanévet, és elindítottuk az előnevezést következő versenyeinkre. Július 20-ig kedvezményes áron lehet nevezni jövő évi 4 fordulós Böngész versenyeinkre. Előnevezési akciónkat különösen ajánljuk azoknak a családoknak, akiknél több gyermek is játszik a HEBE versenyeken vagy olyan diákoknak, akik több tantárgyból is szeretnék összemérni tudásukat,

Miért érdemes most előnevezni:

  • a nevezési díjból jelentős kedvezményt adunk;
  • csökkenthetőek az őszi iskolakezdéssel kapcsolatos kiadások.

Tudjuk, hogy a tanároknak most nincs lehetősége az osztálytermekben népszerűsíteni versenyeinket, ezért arra kérjük őket, vigyék hírét online az előnevezésnek.

Szülők és tanárok egyaránt leadhatják a jelentkezést. Családi kedvezményt biztosítunk 3 nevezés után (1 gyermek több tantárgy vagy több gyermek).

Választható tantárgyak:

Olvasás, környezetismeret, nyelvtan, matematika, angol és német.

Nevezési díj:

  • egyéni – 4000 Ft helyett 3500 Ft/fő
  • csoportos – 3000 Ft helyett 2500 Ft/fő (minimum 2, maximum 3 fő)

    Családi kedvezmény:

    A családi kedvezmény 3 nevezés esetén vehető igénybe (egy gyerek több tantárgyból, vagy a családból több gyerek). A kedvezmény felhasználható felső tagozatosok esetében a www.levelezoversenyek.hu, gimnazistáknál  a www.hebeplusz.hu oldalakon meghirdetett versenyekkel. Nevezéskor a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a többi tantárgy, vagy a kedvezményben résztvevő többi gyerek nevét.

    • csak egyénileg – 3600 Ft helyett 3300 Ft/fő