Ősszel induló csapatversenyeink

Rákóczi Emlékverseny

2019 szeptemberében elindítjuk új csapatversenyünket 3-8. osztályosok részére, amelyben kreatív történelmi és irodalmi feladatokon keresztül bővítjük a diákok tudását II. Rákóczi Ferencről.

Mindent az erdőről

Versenyünk célja, hogy természetismereti és irodalmi feladatokon keresztül, valamint saját tapasztalatokat is felhasználva a diákok örömmel merüljenek el az erdő izgalmas világában. Természet iránti szeretetük, figyelmük, környezettudatosságuk növekedjen a feladatok és az olvasottak hatására.

Biblia - a világ legolvasottabb könyve

Csapatversenyünk vallási hovatartozástól függetlenül várja mindazon gyerekek jelentkezését, akik szeretnék bővíteni ismereteiket a világ legolvasottabb könyvéről. A témát több szempontból közelítjük meg: lesznek irodalmi, képzőművészeti, történelmi feladatok, és közvetlenül a Biblia felépítésére, tartalmára vonatkozó feladatok.

Autumn in the English-Speaking Countries

2019. októberében ismét elindul népszerű őszi csapatversenyünk, melyben célunk, hogy a versenyzőket megismertessük sok országismereti feladaton keresztül az angolul beszélő országok őszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyítsük szókincsüket a témakörökben.

Herbst in den DACH-Ländern

2019. októberében ismét elindul népszerű őszi csapatversenyünk, melyben célunk, hogy a versenyzőket megismertessük Németország, Svájc, Ausztria őszi ünnepeivel, szokásaival, időjárásával és elmélyítsük szókincsüket a témakörökben sok országismereti feladaton keresztül.