Az ovisok versenye

Jelentkezési határidő: 2022 március 10.
Jelentkezés

Versenyünkre 

iskolába készülő középső és nagycsoportos óvodásokat várunk. Szülők és óvodák egyaránt leadhatják jelentkezésüket. Az egyes fordulók feladataiban azokat a készségeket fejlesztjük, amelyekre majd az  első osztályban a számolás, írás, olvasás és szövegértés elsajátításához szükségük lesz.

l

Feladattípusok

Rejtvények, szövegértés, rajzolás, festés, gyurmázás, makettkészítés, színezés, plakáttervezés, munka ollóval. A verseny során a versenyzők könyvtárba is ellátogatnak.

i

A feladatlapokról

Kortárs és klasszikus irodalom, természetismeret, számolás.

A verseny menete

A feladatlapokat e-mailben küldjük 4 fordulón keresztül. A megoldásokat postai úton vagy online lehet visszaküldeni. Minden feladatlapot értékelünk. Egy forduló 4-5 feladatból és egy projektmunkából áll.

Tanulj, játssz, nyerj!

A mentor szerepe

Minden versenyzőt egy mentor kísér, aki lehet az egyik szülő, egy nagyobb testvér, vagy óvodai pedagógus. Az egyes feladatlapokat ő nyomtatja ki minden forduló elején, és küldi vissza a megadott határidőre. A versenyzővel közösen értelmezik a feladatot, segít az esetleges könyvtári vagy internetes böngészésben, de a feladatlapot a versenyzőnek önállóan kell megoldania.

Versenyeink egyedülállóak mert…

Közös munka

A mentorral közös munka során a versenyző megtanulja az együttműködés fortélyait.

Kreativitás

A feladatok összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyerekekből kihozzuk a bennük rejlő készségeket. 

Internet

Versenyzőink a mentor segítségével a világhálón böngésznek, képeket gyűjtenek, mesefilmet néznek és zenét hallgatnak.

Elismerés

Minden fordulóban rövid írásbeli értékelést, biztatást kapnak a versenyzők. A verseny végén minden résztvevő oklevelet kap.  

Ajándékok, oklevelek

Minden versenyző, aki valamennyi fordulót visszaküldi, oklevelet kap. Az első három helyezést elért versenyzők ajándékcsomagot kapnak.

Nevezési díjak
  • 4000 Ft/fő/4 forduló
  • családi kedvezménnyel  – 4000 Ft helyett 3600 Ft/fő/4 forduló (ez a kedvezmény 2 tantárgyi nevezés vagy 2 gyermek utáni nevezés esetén vehető igénybe)
  • Óvodai csoport kedvezmény  – 35000 Ft/óvodai csoport/4 forduló
    (Ez a kedvezmény 10-15 főig vehető igénybe. A versenyzők neveit egy sorban, vesszővel elválasztva kérjük beírni a “csoportos tanulók és korcsoportjaik” mezőbe.)

|

Korábbi Böngészesek mondták:

” Ezzel a 2 első helyezettel zártuk az ovis éveket! Nagyon köszönjük a színvonalas feladatokat, a kislányom élvezte minden percét. A szuperul összeállított feladatok szinte minden téren fejlesztést nyújtottak. Melinda a verseny által szerette meg igazán a rajzolást és önbizalma is sokat nőtt! Köszönünk mindent! Jövőre ismét nevezünk! smile

“Örömmel veszünk részt a Böngész versenyen. Az érdekes, színes, változatos feladatok tetszenek a gyerekeknek.” – Csóriánné Áj Margit

 “Kislányommal nagyon köszönjük, hogy a karantén ideje alatt is kitartottatok, és küldtetek nekünk feladatokat, és kijavított válaszokat!

Nagyon jó kis feladatok voltak! Reméljük jövőre is folytatódik!”

Pető Rózsa és anyukája

Tisztelt Szervezők! Hálásan köszönjük egész éves munkájukat, Örömmel tölt el, hogy ilyen szépen szerepeltek tanítványaim, de még nagyobb öröm, hogy mennyire szívesen készítették a feladatokat, különösen a projekteket. Most első osztályosaim lesznek, egy kis időre megszakad kapcsolatunk. Remélem közöttük is lesz egy ügyes mag, akik hasonló lelkesedéssel neveznek be versenyeikre. Pihentető nyarat! üdvözlettel:

Podpácz Beáta Komlóról

Köszönjük szépen a lehetőséget.
Hozzánk is megérkeztek a 4 fordulós verseny ajándékai, oklevelei🎁📚📒🍫
Nagy volt az öröm😍 Jövőre is találkozunk😉
További jó munkát és kellemes nyarat🌞”

Bada-Gal Gertrúd