fbpx

Az ovisok versenye

Következő versenyünk 2023 októberében indul.
Jelentkezés

Ez a programunk

egy több készséget érintő iskola-előkészítő fejlesztőprogram, amelyet az tesz izgalmassá, hogy a gyermek versenyzik, és a végén oklevelet kap és ha a nyertesek között végez, ajándékcsomagot is.
Több éve futó programunk résztvevőinek visszajelzései alapján gyermekük örömmel éli meg a tanulást, mert megszerezte az iskola megkezdése előtt azokat az alapokat, amelyek továbblendítették a sok új információ megszerzése közben.

Programunkra iskolába készülő középső és nagycsoportos óvodásokat várunk. Szülők és óvodák egyaránt leadhatják jelentkezésüket. Az egyes fordulók feladataiban azokat a készségeket fejlesztjük, amelyekre majd az  első osztályban a számolás, írás, olvasás és szövegértés elsajátításához szükségük lesz.

l

Feladattípusok

Rejtvények, szövegértés, rajzolás, festés, gyurmázás, makettkészítés, színezés, plakáttervezés, munka ollóval. A verseny során a versenyzők könyvtárba is ellátogatnak.

i

A feladatlapokról

Évszakokhoz tartozó versek, mesék, dalok. Ünnepek, hagyományok.

A verseny menete

Versenyünkre egyénileg lehet jelentkezni. A feladatlapokat e-mailben küldjük 4 fordulón keresztül. A megoldásokat postai úton vagy online lehet visszaküldeni. Minden feladatlapot értékelünk. Egy forduló 4-5 feladatból és egy projektmunkából áll.

Az egyes fordulók megjelenése és témakörök

 • 1. forduló – 2023. október –  Itt van az ősz! Irány a természet!
 • 2. forduló – 2023. november – Állati!  ( rejtvények, versek, mesenézés állatokról)
 • 3. forduló – 2023. december – Karácsonyra várva
 • 4. forduló: 2024. január  – Téli varázs  (versek, mesék, a tél jegyében)
Nevezési díjak:
 • 5700 Ft /fő/4 forduló
 • családi kedvezménnyel  – 5200 Ft/fő/4 forduló (ez a kedvezmény 2 gyermek utáni nevezés esetén vehető igénybe)
 • Pedagógus kedvezmény – 10 fő felett 4700 Ft /fő/4 forduló (minimum 10 fő egyidejű nevezése esetén vehető igénybe)
  Ajándékok, oklevelek

  Minden versenyző, aki valamennyi fordulót visszaküldi, oklevelet kap. Az első három helyezést elért versenyzők ajándékcsomagot kapnak.

  Tanulj, játssz, nyerj!

  A mentor szerepe

  Minden versenyzőt egy mentor kísér, aki lehet az egyik szülő, egy nagyobb testvér, vagy óvodai pedagógus. Az egyes feladatlapokat ő nyomtatja ki minden forduló elején, és küldi vissza a megadott határidőre. A versenyzővel közösen értelmezik a feladatot, segít az esetleges könyvtári vagy internetes böngészésben, de a feladatlapot a versenyzőnek önállóan kell megoldania.

  Versenyeink egyedülállóak mert…

  Közös munka

  A mentorral közös munka során a versenyző megtanulja az együttműködés fortélyait.

  Kreativitás

  A feladatok összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyerekekből kihozzuk a bennük rejlő készségeket. 

  Internet

  Versenyzőink a mentor segítségével a világhálón böngésznek, képeket gyűjtenek, mesefilmet néznek és zenét hallgatnak.

  Elismerés

  Minden fordulóban rövid írásbeli értékelést, biztatást kapnak a versenyzők. A verseny végén minden résztvevő oklevelet kap.  

  |

  Akik már versenyeztek nálunk:

  ” Ezzel a 2 első helyezettel zártuk az ovis éveket! Nagyon köszönjük a színvonalas feladatokat, a kislányom élvezte minden percét. A szuperul összeállított feladatok szinte minden téren fejlesztést nyújtottak. Melinda a verseny által szerette meg igazán a rajzolást és önbizalma is sokat nőtt! Köszönünk mindent! Jövőre ismét nevezünk! smile

  Nagyon szépen köszönöm a munkájukat. 😊 Büszke vagyok Benedekre, hogy végigcsinálta a versenyt és sokat ügyesedett a színezésben is. 🤩
  A másik büszkeségem a kislányom, aki 4 évesen a nagytesó mellett szintén végig dolgozott a feladatokon. Neki is ki kellett nyomtatni, s rendületlenül munkálkodott rajtuk. 😊
  Köszönöm!

  Kiss-Németh Kitti

  „Kislányommal nagyon köszönjük, hogy a karantén ideje alatt is kitartottatok, és küldtetek nekünk feladatokat, és kijavított válaszokat!

  Nagyon jó kis feladatok voltak! Reméljük jövőre is folytatódik!”

  Pető Rózsa és anyukája

  Idén először versenyzett a kisfiam. Nagyon szerettük a feladatokat, rengeteg új tudással gyarapodott. Örülök, hogy projekt és kreatív feladatok is voltak, személyiséget is formál így ez a verseny, nem csak tudást ad. A szervezők pedig hihetetlenül kedvesek, segítőkészek, támogatók. Köszönjük a munkájukat, Sebi és anyukája

  Köszönjük szépen a lehetőséget.
  Hozzánk is megérkeztek a 4 fordulós verseny ajándékai, oklevelei🎁📚📒🍫
  Nagy volt az öröm😍 Jövőre is találkozunk😉
  További jó munkát és kellemes nyarat🌞”

  Bada-Gal Gertrúd

  Nagyon szeretjük a Hebe Kft. versenyeit. Oviból-suliba, olvasóversenyeken vettünk részt eddig a kislányommal. Mindig izgatottan várja a feladatlapok megérkezését, élvezettel csinálja a feladatokat. Minden versenyről kaptunk eddig vagy emléklapot, vagy oklevelet, ajandékcsomagot, ha jó helyezést ért el. A javító tanárok mindig nagyon kedvesen, bíztatóan végzik a munkájukat. A szervezőkkel való kapcsolattartás nagyon szuper, akár emailben akár a facebook csoportokon keresztül.
  Nagyon sokrétű, igazi játékos feladatok. Bármilyen kérdés esetén kedvesek és gyorsan reagálnak. Csak ajánlani tudom minden lelkes gyermeknek és szüleinek!

  Kedves Marcsi!

  Képzeld tegnap kinyomtattam a 4. feladatsort és a gyerkőc fel sem állt mellőle annyira tetszett Neki, egy ültő helyében végigcsinálta az utolsó, cseresznyefás kivételével 🙂

  Gondolkozok a nyári olvasóversenyen is.
  Köszönöm!
  Zsófi

   

  Kedves Marcsi és kedves Hebe csapat!

  Nagyon szépen köszönjük a színvonalas feladatlapokat! Élvezet volt dolgozni velük.

  Sok sikert kívánunk a további munkához!

  Üdvözlettel:
  Szilasi Erika