Készülj velünk az iskolára!

Mostantól az óvodásokat is várjuk Böngész versenyünkre.

A jelentkezési határidőt október 31-ig meghosszabbítjuk.

Jelentkezés

Versenyünkre 

iskolába készülő óvodásokat várunk. Az egyes fordulók feladataiban azokat a készségeket fejlesztjük, amelyekre majd az  első osztályban a számolás, írás, olvasás és szövegértés elsajátításához szükségük lesz.

l

Feladattípusok

Rejtvények, szövegértés, rajzolás, festés, gyurmázás, makettkészítés, színezés, plakáttervezés, munka ollóval. A verseny során a versenyzők könyvtárba is ellátogatnak.

i

A feladatlapokról

Kortárs és klasszikus irodalom, természetismeret, számolás.

A verseny menete

A feladatlapokat e-mailben küldjük 4 fordulón keresztül. A megoldásokat postai úton vagy online lehet visszaküldeni. Minden feladatlapot értékelünk. Egy forduló 4-5 feladatból és egy projektmunkából áll.

Tanulj, játssz, nyerj!

A mentor szerepe

Minden versenyzőt az egyik szülő vagy nagyobb testvér kísér. Az egyes feladatlapokat ő nyomtatja ki minden forduló elején, és küldi vissza a megadott határidőre. A versenyzővel közösen értelmezik a feladatot, segít az esetleges könyvtári vagy internetes böngészésben, de a feladatlapot a versenyzőnek önállóan kell megoldania.

Versenyeink egyedülállóak mert…

Közös munka

A mentorral közös munka során a versenyző megtanulja az együttműködés fortélyait.

Kreativitás

A feladatok összeállításánál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a gyerekekből kihozzuk a bennük rejlő készségeket. 

Internet

Versenyzőink a mentor segítségével a világhálón böngésznek, képeket gyűjtenek, mesefilmet néznek és zenét hallgatnak.

Elismerés

Minden fordulóban rövid írásbeli értékelést, biztatást kapnak a versenyzők. A verseny végén minden résztvevő oklevelet kap.  

Ajándékok, oklevelek

Minden versenyző, aki valamennyi fordulót visszaküldi, oklevelet kap. A versenyzőket teljesítményük alapján három fokozatba soroljuk: arany fokozat – ajándékcsomagot és oklevelet kap, ezüst fokozat – oklevelet kap, bronz fokozat – emléklapot kap

|

Korábbi Böngészesek mondták:

“Örömmel veszünk részt a Böngész versenyen. Az érdekes, színes, változatos feladatok tetszenek a gyerekeknek.” – Csóriánné Áj Margit

 “Kislányommal nagyon köszönjük, hogy a karantén ideje alatt is kitartottatok, és küldtetek nekünk feladatokat, és kijavított válaszokat!

Nagyon jó kis feladatok voltak! Reméljük jövőre is folytatódik!”

Pető Rózsa és anyukája

Tisztelt Szervezők! Hálásan köszönjük egész éves munkájukat, Örömmel tölt el, hogy ilyen szépen szerepeltek tanítványaim, de még nagyobb öröm, hogy mennyire szívesen készítették a feladatokat, különösen a projekteket. Most első osztályosaim lesznek, egy kis időre megszakad kapcsolatunk. Remélem közöttük is lesz egy ügyes mag, akik hasonló lelkesedéssel neveznek be versenyeikre. Pihentető nyarat! üdvözlettel:

Podpácz Beáta Komlóról

Köszönjük szépen a lehetőséget.
Hozzánk is megérkeztek a 4 fordulós verseny ajándékai, oklevelei🎁📚📒🍫
Nagy volt az öröm😍 Jövőre is találkozunk😉
További jó munkát és kellemes nyarat🌞”

Bada-Gal Gertrúd