fbpx

Versenyszabályzat

Kedves Kapcsolattartók és Versenyzők!

Szeretettel köszöntünk Benneteket országos levelező versenyünkön. Olvassátok el figyelmesen az alábbi versenyszabályzatot!

Versenyzés külföldről

Versenyeinkre külföldről is várjuk a diákokat, de nagyon fontos a következő:

Amennyiben nem Magyarországról versenyzik a diák, a nevezés leadásakor kötelező megadni egy magyarországi címet hozzá tartozó telefonszámmal. Erre azért van szükség, mert amennyiben nyer a versenyző, csak magyar címre tudjuk GLS futárszolgálattal elküldeni az ajándékcsomagot.

Visszalépés a versenyből:

Visszalépést a feladatlap kiküldése után öt napig  fogadunk el írásban az info@hebe.hu e-mail címen. Ezután nem lehetséges a visszalépés – tehát a nevezési díjat ki kell fizetni.

A fordulókról:

Versenyeinkre a tanév során lehet nevezni 4 fordulóban, valamint indítunk egyfordulós projektversenyeket és 2 fordulós olvasóversenyeket is. A feladatlapokat megadott időpontokban, e-mailben küldjük a kapcsolattartó részére. A feladatlapokat ki kell nyomtatni, és a rendelkezésre álló idő alatt megoldani.

Beküldés:

A kitöltött feladatlapot e-mailben vagy postai úton juttassátok vissza szerkesztőségünkbe! Az e-mailben megoldott feladatlapok visszaküldésére vonatkozó szabályokat az alábbi linkeken olvashatjátok. Postai visszaküldés esetén  mellékeljetek egy bélyeggel ellátott válaszborítékot (legjobb postakész boríték, mert ebben a mellékleteket is vissza tudjuk küldeni), mert csak ebben az esetben küldjük vissza a kijavított feladatlapot. A nálunk lévő feladatlapokat a verseny lezárása után egy hónapig tároljuk.
Kitöltés: A feladatlap minden oldalát nyomtassátok ki, és mellékeljétek a megoldásnál, akkor is, ha semmit nem írtok rá. Ennek elmulasztása pontlevonást eredményez. A feladatlapokat A/4-es méretben nyomtassátok ki! A feladatlapot 1-3. osztályban ceruzával, 4. osztálytól tollal, önállóan töltsétek ki! Más rajtatok kívül nem írhat a feladatlapra! Mindig a saját szavaitokkal fogalmazzatok! Internetről szöveget ne másoljatok! Mindezekért pontlevonás jár! A mellékletekre mindig írjátok rá a neveteket! Ennek hiánya is pontlevonást eredményez. A mellékleteket mindig a feladatlapban, az adott feladat után közvetlenül kérjük becsatolni. Mellékletet csak akkor küldünk vissza, amennyiben a felbélyegzett válaszboríték értékben és méretben megfelelő a visszaküldéshez. A Hebe Kft. fenntartja a jogot, hogy bármilyen a versenyfeladatlapokhoz csatolt mellékletet megtartson.

A csoportosan dolgozó diákok egy feladatlapot töltsenek ki közösen.

Letölthető tájékoztatók (PDF):

Tájékoztató a feladatlapok postázásáról >>

Hogyan küldjük vissza e-mailben a feladatlapokat? >>