fbpx

Maped

A francia iskolaszergyártó már több évtizede hosszú élettartamú, vidám és innovatív iskolaszerekkel kápráztat el minden korosztályt.

A Maped termékek széles választékában ergonomikus kialakítású és játékos dizájnt ötvöző iskolaszerekkel találkozhat. Használatukkal biztos lehet abban, hogy megbízható eszközöket ad gyermekei kezébe, melyekkel kivételes élmény lesz a tanulás és a kreatív alkotás egyaránt.

Élénk színű és ergonomikus rajzeszközökkel támogatják a gyerekek fantáziájának kibontakozását a levelezőverseny alkalmával is. A termékválasztékról bővebben itt tájékozódhat: www.ilovemaped.hu

Szamóca Kiskertész Klub

Élmény és ismeretdús sétára hívjuk a gyerekeket és az őket kísérő szülőket a budapesti FÜVÉSZKERT gazdag és látványos gyűjteményei közé.

Tapasztalat alapú, játékos tanulás által a gyerekek észrevétlenül sajátítanak el komplex ismereteket a növényekről, környezetükről, érdeklődési is tudásszintjükhöz igazodva.  A program keretében, kertészkedős foglalkozást tartunk, az elkészült alkotásokat (általában beültetett növényeket) a gyerekek hazaviszik, ezzel is tovább éltetve a megszerzett élményt, tudást.

http://www.gyerekkertesz.hu/szamoca-kiskertesz-klub/

Móra Kiadó

Gyermekirodalommal kétszer a Föld körül, avagy 65 éves a Móra Kiadó

Az első könyves élményt nyújtó babakönyvtől a gyermekversen, meseregényen, a kamaszoknak szóló irodalmon túl a felnőtt- és a gyermekirodalom határmezsgyéjén egyensúlyozó rendhagyó kötetekig, valamint életműsorozataival minden korosztálynak kínál értékes és érdekes irodalmi alkotásokat.
Korábbi „Jóra nevel a Móra” szlogenjének megfelelően a minőségi gyermekirodalom legmeghatározóbb hazai szereplője. A régi és új értékek jól megférnek egymás mellett, a kortárs szerzők egyre nagyobb szeletét képviselik a kiadó választékának.
Évente közel 200 címet jelentet meg.

Babilon Kiadó

A Tessloff-Babilon Kiadó méltán híres ismeretterjesztő sorozata a Mi Micsoda régóta készíti fel a fiatal olvasókat a szakirodalom befogadására. Az áttekinthető könyvek izgalmas leírásokkal és valósághű illusztrációkkal teszik még színesebbé a tanulást.

http://www.tessloff-babilon.hu/