fbpx

Végeredmény

Kedves Versenyzők, Tanárok és Szülők!
2014 őszén indítottuk el Böngész versenyünket az alsó tagozatos diákoknak. A verseny nagy sikerrel zajlott egész évben, és sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Most örömmel tesszük közzé versenyünk végeredményét.

Az  elért eredmények azt mutatják, hogy az első Böngész versenyzők szívüket, lelküket beleadva készítették el hónapról – hónapra az egyes fordulókat. Gyönyörű munkák, igényesen megoldott feladatlapok születtek, melyek közül elég sokat megtalálnak weboldalunkon.

Minden korosztálynak 2 végeredmény táblázatot készítettünk. Külön találják az egyéni és külön a csoportosan versenyzők eredményét.

A változtatás jogát május végéig fenntartjuk!

Az egyes tantárgyakat alul lehet kiválasztani.

[wpfilebase tag=file id=3 /]
[wpfilebase tag=file id=4 /]

[wpfilebase tag=file id=5 /]
[wpfilebase tag=file id=6 /]

[wpfilebase tag=file id=7 /]
[wpfilebase tag=file id=8 /]

[wpfilebase tag=file id=9 /]
[wpfilebase tag=file id=10 /]

Minden első helyezettet elért diák részt vehet egy szóbeli fordulón, és elindulhat a fődíj megnyeréséért, amely egy ajándékutalvány a Dráva Hotel Thermal Resort**** és Termál Kemping Apartmanházba 2 felnőtt + 2 gyermek részére 2 éjszakára.

A szóbeli forduló nem kötelező. Azok a nyertesek, akik szeretnének eljönni, előre megadott időpontban vizsgáznak majd Gödöllőn. Minden érintettet felkeresünk telefonon. Azokat a tanárokat, szülőket, akikkel nem sikerül beszélni az elkövetkezendő napokban, kérem keressenek telefonon!

A második és harmadik helyezést elért diák könyvjutalomban és oklevélben részesül. Minden diák, aki valamennyi fordulót megoldotta és visszaküldte oklevelet kap.

Az ajándékokat, okleveleket és az igazgatói értesítőket június elejéig postázzuk.

Minden kedves versenyzőnek köszönjük a részvételt. A felkészítő tanároknak és szülőknek pedig köszönjük a gyerekek biztatását és áldozatos munkájukat.

Szeretettel várunk mindenkit ősszel induló Böngész versenyünkre, amelyre június végéig 20% kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Üdvözlettel,

Marget Marcsi
ügyvezető
Hebe Kft.
30-24-80-661