fbpx

Kedves Kollégák, Versenyzők, Szülők!

Örömmel tesszük közzé a Keltegető egyfordulós csapatversenyünk eredményét, amelyet a Böngész verseny csapata szervezett az alsó tagozatos diákoknak.

A versenyre 1-4.osztályig lehetett jelentkezni. Minden korcsoportnak külön feladatlapot kellett megoldani, ami tartalmazott 5-6 rövidebb tavasszal kapcsolatos feladatot, valamint egyéni munkákat és egy projektmunkát.

A versenyre 73 csapat nevezett be, és 70 csapat be is küldte a megoldásokat.

A javító kollégáknak nagyon nehéz dolguk volt, mert pontos, alapos és nagyon kreatív munkák születtek minden korosztályban. Éppen ezért a javítók nagyon szigorúan pontoztak, ami sok nehézséget okozott. De fontos volt betartani a javítási útmutatót és a pontozási szempontokat az ajándékozási keretek miatt. Így is születtek megosztott helyezések bőven. Ilyen esetekben természetesen minden helyezést elért csapat egyenértékű díjazásban részesül.

Mi úgy érezzük mindenki nyert, aki részt vett ezen a versenyen, és nem csak egy oklevelet, hanem sok örömteli pillanatot, dicséretet.

Mindenkinek szeretnénk tiszta szívből gratulálni a magas színvonalú és nagyon ötletes, kreatív munkákhoz. Az eredményeket a mellékelt táblázatban találják.

[wpfilebase tag=file id=2 /]

Május első hetében kiküldjük az iskolaigazgatóknak az okleveleket és ajándékokat. Minden résztvevő, aki megoldotta a feladatokat oklevelet kap. Az első helyezettek nyertesei két ajándék közül választhatnak. Ez ügyben a csapatok tanáraival telefonon vesszük fel a kapcsolatot.  A második és  harmadik helyezett csapat ajándékcsomagot is.A kijavított feladatlapokat visszaküldjük. A mellékleteket, rajzokat nem áll módunkban visszaküldeni, de honlapunkon igyekszünk a legszebb munkákból minél többet közzé tenni jövő héttől.

Reméljük, versenyünk elnyerte tetszésüket és jövő ősztől szívesen jönnek majd Böngész versenyünkre, amelyre elindult a kedvezményes előnevezés.

Üdvözlettel:

Marget Marcsi
ügyvezető