fbpx

Kedves Tanító Kolléga!

Cégünk, a HEBE Kft. 8 éve szervez levelező versenyeket. Ebben a tanévben úgy döntöttünk, jobban megnyitjuk a lehetőséget az alsó tagozatos diákoknak is, ezért egy új versenyt szervezünk.

Fő célunk az, hogy a versenyzők a feladatlapok kitöltése közben nézzenek utána a megoldásoknak, menjenek el könyvtárba, böngésszenek lexikonokban és használják az internetet is.

A Böngész versenyre 1-4 osztályos diákok jelentkezhetnek. Az első és második osztályos diákok olvasás és környezetismeret, a harmadik és negyedik osztályos diákok pedig olvasáskörnyezetismeret és nyelvtan témakörökben nevezhetnek.

Minden verseny 4 fordulóból áll, feladatai játékos, vidám formában, a korosztálynak megfelelő kreatív (rajzos, ragasztós, eljátszós) feladatokon keresztül fejlesztik a gyerekek képességeit.

Versenyünk kiválóan alkalmas a délutáni foglalkozások gazdagítására is. Egyénileg vagy csoportosan lehet rá jelentkezni. Egy csoportban maximum 3 gyerek játszhat. A kapcsolattartó tanárnak e-mailben küldjük ki a feladatlapot, amit ő kinyomtat, és a versenyzőknek szétoszt.

A kitöltött feladatlapot megadott határidőre kell válaszborítékkal együtt szerkesztőségünkbe beküldeni.

A verseny 2015 tavaszán zárul. A nyerteseknek értékes ajándékcsomagokat osztunk ki. Az a versenyző, aki minden fordulót beküld, oklevelet kap.

Minden korosztály összes első helyezettje szóbeli fordulón vehet részt. Az itt legjobban teljesítő diák és családja egy ajándékutalványt kap a Dráva Hotel Thermal Resort**** és Termál Kemping Apartmanházba 2 felnőtt + 2 gyermek részére 2 éjszakára.
Szeretettel várjuk Önt és kisdiákjait új versenyünkre!

dráva hotel termál kemping