Kedves Versenyzők, Tanítók, Szülők!

Elkészültünk a 2017/18-as tanév ideiglenes végeredményével.

Külön táblázatban szerepelnek az egyéni és külön a csoportos versenyzők eredményei. Az egyes korcsoportok és tantárgyak között alul lehet lapozgatni a munkafüzetek között.

Kérünk mindenkit, hogy nézze át alaposan a nevek, iskola, felkészítő tanár helyességét.

Ahol a pontszámoknál zöld szín szerepel, oda visszajelzést várunk azzal a fordulóval kapcsolatban. Mindenkinek személyesen írtam, de sokaktól nem kaptam még visszajelzést.

Bármilyen észrevételt május 23-ig tudunk elfogadni. Tehát a változás jogát eddig a napig fenntartjuk. Ezután véglegesítjük az eredményeket.

Az első három helyezést elért diákok eljöhetnek Gödöllőre a szóbeli fordulóra, amely ebben az évben az eddigi évektől eltérően teljesen más, reméljük sokkal izgalmasabb és pörgősebb lesz.

A részletekről május végén írunk az érintetteknek. A szóbeli forduló nem kötelező, csak egy extra lehetőség további ajándékok megnyeréséért.

Az okleveleket a megadott címre fogjuk kiküldeni postán.

Azok a diákok, akik nem szeretnének szóbelizni GLS futárszolgálattal kapják meg az ajándékcsomagokat. A szóbelisek a szóbeli helyszínén személyesen.

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a tanítóknak és a szülőknek a sok támogató segítséget, amit a versenyzőknek nyújtottak.

Minden versenyzőnek szívből gratulálok, az eredmények alapján látszik, hogy ebben a tanévben különösen odatették magukat a versenyzők hiszen nagyon sok osztott 1-3 helyezett van.